Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Stratos a l'Escletxa dels teixos, V+/A3, 140m


L'escletxa dels teixos pot quedar empetitida enclotada entre el Cavall Bernat i la Paret de Diables, però si en algun moment es reuneixen les ganes i el valor per endinsar-s'hi descobrirem un racó espectacular i únic amb un ambient màgic. El buit hi regna i la foscor ens envolta durant la majoria de l'ascensió.

La Stratos puja per la fisura que la delimita per l'esquerra i des del primer al darrer metre ens fa treballar i posa a prova la paciència dels escaladors més pacients. Ens ha semblat una via de molt curro i hem hagut de dedicar-hi tres dies: un per arribar a la R3, un altre per arribara la última reunió i un últim per escalar l'espectacularíssim últim llarg. Val a dir que la pluja ens ha jugat força males passades i sense mullena es deu poder realitzar força bé en dos dies. NO creiem que sigui una via recomanable per anar-hi plovent a diferència del que teniem entès.




Material: nosaltres vam usar dos jocs de friends de l'alien groc fins el número 4 i un número 5, dos u/acanalats, 4 v asortides, un parell de bongs, 3/4 universals falques i un ganxo força salvador per un plom amb el cable petat. Nosaltres vam usar dos tacs grans i fusta a discreció. Tascons prescindibles i plaqueta recuperable/escanyador imprescindible.

Equipament: burins i espits en bon estat uns i d'altres no tant , alguns pitons i parabolts a les reunions a partir de la R4.

T1+T2, empalmar només si veiem que a la R1 estem 0 cansats

T4
T5

T6

Jumar i jumar...

Ambient a la T7
Com veieu la via és força espectacular i recomanable 100% als esperits artificieros que encara puguin quedar!! Per acabar unes últimes fotos que ens va fer l'Armand l'últim dia on es veu encara més la magnitud de l'afer..., moltíssimes gràcies!!!!!


Gracies per les fotos al Jordi i l'Armand!!!!

1 comentari:

Penjantal8 ha dit...

Enhorabona x la repetició i anims en els projectes pròxims.