Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Intifada a la Roca Alta, 150m, 7a+.


Des de que vam penjar la resse de l'Amadeus que no ens acostàvem a aquest impressionant pany de paret. L'afortunada aquesta vegada és una via que feia temps que estava a la nostra llista: la Intifada. 

És una via bonísima i amb prou caràcter on caldrà apretar en totes les tirades ja que l'escalada és obligada (6c). Per sort, totes les tirades són més aviat de continuïtat excepte el primer pas de l'última tirada que és un bon bloc. Els trams de 6è grau són mooolt bons i, dins el seu grau, no els hem trobat gaire apretats. 

Pel que fa a l'equipament, que ens preocupava bastant :), dir que els bolts mai estan prou a prop però tampoc és exageradíssim. Això si, caldrà completar l'equipament en tots els llargs amb algun friend.

La roca en la primera meitat de la via és prou dubtosa, millor trucar a la porta abans d'agafar-nos al primer canto que veiem, tampoc és extrem.

Via super recomanable per anar a apretar obligadament!!!!!!


Material: una desena de cintes i alguns friends petits/mitjans. Nosaltres vam usar l'alien blau i verd , i els totems del blau al lila.

Equipament: parabolts i pitons. (ressenya més concreta aquí)

T1
T3
T3

T4
Vidal-Farreny