Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

V SAME Winter FestDESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
Torna la SAME Winter Fest, la trobada hivernal dels membres de la SAME de la UEC de Barcelona i que enguany celebra la seva 5a edició.
Aquest any la trobada tindrà lloc a la casa de Colònies de Cal Caló a la Cerdanya. Dissabte 25, durant el dia, es realitzaran diverses activitats per tots els gustos que teniu detallades més endavant, a la nit es realitzarà un sopar de germanor a Cal Caló acompanyada d'una bona dosis de gresca, xerinola i música variada. Diumenge 26 al matí, es durà a terme una sessió teòrica i pràctica sobre la recerca de víctimes d'allaus.

Durant la nit i per animar la vespreda es farà un concurs de disfresses amb la temàtica "retro-ski", seguidament podeu trobar algunes idees.ACTIVITATS:

Iniciació al Telemarc: es realitzarà una jornada d'iniciació al telemark guiada per membres de la SAME a les pistes d'esquí d'Ordino-Arcalís (Andorra).
Dissabte a primera hora, es llogaran equips de telemarc a la Massana o Les Planes (Andorra) i seguidament ens dirigirem a les pistes d'esquí on començar la jornada d'esquí. (Calcular 29 € pel lloguer de material si no es disposa d'ell i 28 € pel forfait de dia per les pistes d'Ordino-Arcalís).

Iniciació a l'esquí de muntanya: es realitzarà una sortida d'iniciació a l'esquí de muntanya guiada per membres de la SAME (nivell mitjà en descens d'esquí obligatori).
El lloc encara està a determinar en funció de les condicions nivològiques, tot i així us podem avançar que es tractarà d'una sortida d'uns 1.000 metres màxim de desnivell positiu i un descens tranquil.
Podeu llogar raquetes en horari d'obertura al nostre local de la UEC de Barcelona.

Sortida de raquetes: es realitzarà una sortida de raquetes guiada per membres de la SAME a la Tossa Plana de Lles (2.916 m). L'itinerari s'iniciarà al Refugi Cap de Rec i per un magnífic bosc de pi negre arribarem al refugi del Pradell, des d'aquí començarem l'atac final a la Tossa Plana. (Desnivell acumulat: 1.000 m positius).


LLOC: Casa de colònies Cal Caló (Cerdanya)

DATA: 25 i 26 de març.

PUNT DE TROBADA: Dimecres 22 de març a les 20h30 al local de la UEC es farà una reunió per tal d’organitzar cotxes i explicar els detalls de les activitats.

PREU: 27 € socis, 37 € no socis. Inclou: pernoctació i sopar i begudes de dissabte nit. No s'inclou el preu del transport.

TRANSPORT: Cotxe particular.

MATERIAL NECESSARI:

Iniciació al Telemarc: esquis i botes de telemarc, pals, roba d'abric paravent i impermeable, casc, ulleres de sol, aigua, esmorzar i dinar.
Recordeu que en cas de no disposar d'equip d'esquí de telemarc el dissabte al matí se'n llogaran a diverses tendes d'Andorra (calcular uns 29 € de lloguer).

Iniciació a l'esquí de muntanya: esquis de muntanya, botes, pals, pells de foca, roba d'abric paravent i impermeable, casc, ulleres de sol, ARVA, pala, sonda, aigua, esmorzar i dinar.

Podeu llogar el material a les següents botigues:
Sortida de raquetes: raquetes de neu, botes, pals, roba d'abric paravent i impermeable, ulleres de sol, aigua, esmorzar i dinar.
Recordeu que podeu llogar raquetes en horari d'obertura al nostre local de la UEC de Barcelona.

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

 1. Omplir el següent formulari:2. Fer el pagament de la sortida. Es pot fer de dues maneres:

  • Mitjançant un ingrés bancari al número de compte 2100 1391 98 02 00067039 indicant el nom del participant.
  • A la secretaria de l’entitat (C. Rocafort, 7, pral - Dilluns de 19h a 21h o Dimecres i Divendres de 19h a 22h).
Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: Dimecres 22  de març a les 20:30 h. Totes aquelles persones inscrites més tard d’aquesta data no tindran garantida la plaça a la sortida.

OBSERVACIONS:
És imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org