Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Hiwatta a la Miranda de les Boïgues

El frontó est de la Miranda de les boïgues sempre crida l'atenció entre les fines agulles que l'envolten, i quan vam pensar en via pel diumenge de seguida va venir-nos al cap la Hiwatta, molt probablement per la guapa ressenya feta per l'Armand Ballart.

Simplement ens ha semblat una via MOLT BONA. L'hem feta tal com diu la ressenya i cal dir que no ens ha semblat una via exposada, està prou equipada amb parabolts tot i que en els trams més fàcils si que cal allunyar-se de les assegurances. Tot i així sembla que els A0 que marca la ressenya original no acabarien de ser-ho del tot... cal escalar. 



Material: 13 cintes.

Equipament: Parabolts i un burí en l'últim llarg.

Descripció:

T1: comença més o menys darrera de l'Aglà. Comença fàcil i després de la trave es posa tieso i podrem gaudir d'una escalada amb cantos, cantets, forats, foradets...
T2: sortim per l'esquerra de la bauma on hem muntat la reunió. Es deixa anar fent excepte cap al final del llarg on en una panxeta força fina ens farà apretar de valent.
L' Albert amb la segona tirada per davant

 
Inici de la segona tirada
T3: a les ressenyes s'hi indica un merlet a la dreta de la reunió. Nosaltres hem vist un bolt igual que els de la via a l'esquerra de la reunió. Es faci per on es faci no canvia gaire. Anem fent fins una panxeta més dura i després anirem tirant de forma lògica cap a l'aresta brucs fins arribar al cim.
T3, merlet