Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Còsmica, 6a+/A2, Platan de diables

Què podem dir d'aquesta superlínia que ratlla tot l'interior del platan de diables... és magnífica i ens proposa una escalada acrobàtica amb un ambient que, sens cap dubte, és dels més impressionants de la cara nord. Per als que no ens atrevim a intentar-la en el dia o els que volem gaudir d'un vivac cinc estrelles al mig de les entranyes de diables la repiseta de la R6 és perfecta i si hi duem una hamaca de fil ja hi dormirem cómodes i tot!

Nosaltres vam decidir entrar per la canal de la TIM i un llarg de l'Àrea reservada ja que en un intent anterior ja havíem entrat per la original i no teníem cap ganes de repetir-ho...

Hi trobarem tot tipus de material i val a dir que els burins ja comencen a estar en un estat bastant lamentable. Bé, comencen no, ja fa anys que se sent dir... les plaquetes recuperables abandonades feien fàstic així que vam treure les que vam poder. De tant en tant trobarem alguns bolts que s'agraeixen força. Per a completar l'equipament nosaltres duiem tascons, un joc de totems fins el vermell (molt claus per no pitonar), camalots dos i tres, algunes plaquetes recuperables i vaguetos i els pitons i l'espitador ben al fons del petate, que mai se sap... algun totem repetit pot anar bé encara que nosaltres no en vam usar cap.

En l'últim any s'ha repetit 4 cops (que nosaltres sapiguem), per cordades joves així que ningú digui que aquestes vies ja no tenen interés! Visca la cara nord!


Primera tirada que tira enrera

Al vivac de la R6


2 comentaris:

ESKLAVOS DE LA ROKA ha dit...

ostiaa!! quina piada més ben parida!! vitoe!
aixo de lhamaca per dormir es interesant...hahahhahaha
enhorabona per la feina!

Penjantal8 ha dit...

Enhorabona Mateu!!!!!!!!!
Vibac super recomenable tant si vas rapid com no.. perque el recordare com una de les nits mes especials de la meva vida.
Molt ben trobat el puntet de l'hamaca de reixes...

Ens veiem aviat,

Núria