Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Anglada Cerdà al Frare Gros, 6a/Ae/A1, 255m

Via d'anar fent sense parar i sense baixar la guardia ja que totes les tirades amaguen alguna cosa. Sortides en lliure interessants, roca no gaire bona en certs llocs, trams d'A1 a equipar bastant... Cal destacar l'inici de la 5ena tirada ressenyada com a Ae/A1 en algunes piades i que actualment es troba completament desequipat. O fem una bona apretada fins un bolt o ens hi entretenim una miqueta amb els tascons i friends petits (A1?) .

La via es troba bastant equipada (artificial més laboriós inici T2) i les assegurances de les tirades (burins, espits, bolts i pitons) es troben en prou bon estat tot i que és molt recomanable portar un parell d'universals o plans per si petés o faltés alguna escarpia d'aquestes que surten un pam de les fissures....jejeje Les reunions en perfecte estat.Nosaltres duiem 10 plaquetes, tascons petits (per escanyar caps de burí), totems fins el vermell amb algun mitjà repetit i microfriends (00 i 0 de BD C3)

T2


T7, ambieeeeent...
T8, després de tant pedalar costa el lliure eh...(Foto: Jordi)