Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Normal de la Bessona superior


Anem a la via amb moltíssimes ganes però sense saber ben bé que ens trobarem ja que només hem pogut trobar la ressenya del Pam a Pam. Rapelant algun cop hem pogut veure-hi uns ferrots antics i poc més.  Te bona pinta però... no esperàvem trobar-nos una via tant bona!!!! És superlògica, la roca és mooolt bona i les llastretes més dolentes són superevidents. També motivava bastant el fet que l'artifo de la última tirada no sortís en lloc en lliure i tingués pinta de factible. Ha acabat sortint, després d'un primer tanteig, un pas força bloquero per superar una primera panxeta que ens porta a una placa ja més fàcil i que es protegeix molt acceptablement. No se si eren les ganes o què però ens ha semblat una petita joia...

La via es troba semiequipada amb algunes escarpies i pitons més aviat antics. Per fer la primera reunió podem aprofitar un parabolt amb anella que trobem just sortir de la xemeneia de la T2 i la reunió cimera la fem a la instalació de ràpel. Per completar l'equipament cal portar joc de totems fins el vermell i tricams. També vam usar el C3 00 de BD. No calen pitons en absolut.


El Jordi a la T2, millor no relliscar...

Com ens ho farem això? T3

Ja a la part més ajaguda. T3
I per acabar algunes fotos de les assegurances de la via...