Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Barrufets al Frare gros. 250m, 6a+

Quan mires cap a Frares des de Santa Cecília després d'un dia d'escalada el Frare gros de seguida capta l'atenció de qualsevol. Des d'aquest punt la visió de la paret ja és espectacular, però quan hi ets a sota la magnitud de la paret i la seva verticalitat fa que a part d'impressionar faci por, força por... si l'acceptes i mantens la calma aquesta por sempre significa que tens per davant un intens i emocionant dia d'escalada... Perfeeeecte!

La via ens ha semblat exigent i molt bona per l'encertat recorregut que ressegueix i l'ambientasso que s'hi respira. Nosaltres la vam gaudir en escalada combinada ja que el lliure difícil i amb roca crostosa el deixem, si algun dia estem prou forts, per una altra oportunitat.

Pel que fa a l'equipament totes les peces són parabolts, pitons i tacs. La R4 es fa en dos pitons i una sabina. Nosaltres vam passar sense pitonar amb un joc de totems + camalot 2 i 3 i un joc de tascons. A part portar unes 16 cintes i vagues i vaguetillus. 




T1 i toooot el que queda
Apretant el que es va poder en lliure a la T2...

Tirada de travessa, mes impressionant que difícil

Acabant la cinquena tirada


T6
Reunió mooolt còmode per gaudir de l'ambient, sort que la tirada següent és curta!


Suuuuuuuuuuuuuum (Cim)





2 comentaris:

Penjantal8 ha dit...

Enhorabona! D'aquelles que sumen.
Seguim.

Penjantal8 ha dit...

Bones Mateu!
Ahir vem fer aquesta via i també en escalada combinada, pensem que seria interessant repetir alguna peça pels llargs 5 i 6, amb un joc vem anar bastant justes🤪

Molts records i ens veiem aviat.