Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Sortida Multiactivitat Hivernal

Comencen les activitats de la SAME del 2018 i per començar amb bon peu l'any, què millor que iniciar-se, per fi, a l’esquí de muntanya i/o a les raquetes de neu?!DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
Aquest cap de setmana, realitzarem una sortida multiactivitat d'un o dos dies (a escollir) d’iniciació a l’esquí de muntanya i a les raquetes de neu, apte per tots els nivells. Dissabte anirem al Pic del Montmalús a Andorra, des d’on podrem gaudir d’unes espectaculars vistes de tot l'Ariège i Andorra. Tot i la seva alçada, és un cim de fàcil accés i amb diverses possibilitats de descens.

Diumenge anirem al Pic de Padrons, a la frontera entre França i Andorra, de característiques molt similars a la sortida de dissabte.

LLOC: La nit de dissabte a diumenge es dormirà al Refugi UEC de la Molina.

DATES: 13 i 14 de gener de 2018

PUNT DE TROBADA: 
DISSABTE: Ens trobarem a les 09.00h a la Tour de Qerol.
Ubicació: 

DIUMENGE: Ens trobarem a les 09.00h al mateix punt.

PREU: Sortida 1 dia: 1 € soci, 5 € no soci (el pagament es realitzarà el mateix dia de la sortida).
Sortida 2 dies: 2€ soci, 10€ no soci (no inclou la pernoctació al refugi, que són 10€ més).

DATA LÍMIT d'INSCRIPCIÓ: Divendres 12 de gener a les 17h. Totes aquelles persones inscrites més tard d’aquesta data no tindran garantida la plaça a la sortida.

Per tal d’organitzar cotxes i explicar els detalls de l'activitat ens trobarem el divendres 12 a les 20.30h al local de l’entitat. Sinó podeu assistir-hi poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’entitat.

MATERIAL: 
Raquetes i/o Esquís de muntanya, botes, pals, casc (només obligatori per a l'esquí), material de seguretat (ARVA, pala i sonda) i grampons depenent de les condicions de la neu.
Podeu llogar tot aquest material a la UEC (només per a socis) o a les següents botigues de Barcelona:
  •  Aribau 35 (Carrer Aribau, 35, 08011, Barcelona)
  •  Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona)
  • Travessa (Carrer de Galileu, 64, 08028 Barcelona)
Cal portar sac de dormir, roba adequada d'hivern i els àpats per als dos dies.

TRANSPORT: Cotxe particular.

COM APUNTAR-SE?: Per apuntar-se cal:

  1. Omplir el següent formulari:


  1.      Fer el pagament el mateix dia la sortida.

OBSERVACIONS: És imprescindible anar assegurat. Per més informació podeu trucar a l’entitat o bé enviar un correu electrònic a same@uecbarcelona.org.