Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Sarajevo 92 a la miranda de les boïgues

Via de caràcter esportiu que aprofita la roca a la dreta de la Miranda de les boïgues. L'escalada és vertical, obligada i fins al final de la tercera tirada no relaxa gens. En aquest punt podem tenir la temptació d'escaquejar-nos per l'aresta nord, però, tot i que al principi sembla estrany, val la pena seguir les assegurances que ens obliguen a gaudir del buit uns metres més amb un grau més relaxat.

La via va ser oberta des de baix l'any 1993 i entre assegurances encara trobarem alguns ploms de l'apertura que no ens ajudaran gaire perquè els cables peten només de mirar-los...

La roca té algunes crostes com sol passar en aquestes vies d'Agulles, que, tot i ser molt bones, no acaben de repetir-se gaire. Animeu-vos-hi!





Material: dotzena de cintes.

Equipament: espits i alguns parabolts a l'última tirada. A la R1 hi ha un espàrrec de 10mm sense xapa. Via completament equipada i que no ens va semblar expo com diu la guia d'Agulles.


T1


T2

 
Últims metres...