Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Cap de Marimanha - Corredor N

Cap de Marimanha - Corredor Nord

Avui us proposem una bonica sortida circular que vam realitzar per la zona del pla de Beret. Tot i començar la sortida trepitjant pistes, rapidament ens endinsarem en terreny més salvatge amagats dels telecadires.
Sortirem des de el pla de Beret direcció el Clòt der Os, un cop deixem enrere els telecadires ens dirigirem al Estanhon deth Clòt der Os rodejant l'espectacular cara Nord del tuc de Vacivèr. Des d'aquest punt ja veurem el Cap de Marimanha, ens dirigirem a la seva cara Nord, i rapidament ja veurem l'entrada del corredor Nord.
Sense gaires dificultats remuntarem el directe corredor i seguirem la fàcil aresta direcció Est per arribar al cim del Cap de Marimanha.
Ja només ens quedarà treure pells i gaudir del corredor!
Per completar la sortida, un cop sortim del corredor a una alçada de 2.500 m, podem rodejar el Clòt der Os dirigint-nos cap al Sud i anar a buscar la pala Sud-Oest del Tuc de Beret.


Cara Nord del Tuc de Vaciver

Superant la corniseta final.

Cap al cim del cap del Marimanha

Comencem!

Pala Sud-Oest del Tuc de Beret

Últims metres del Tuc de Beret amb el Cap de Marimanha a les nostres esquenes.