Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Gran SAME Winter Fest II !!!




Un any més, s’ha celebrat la SAME Winter Fest a la Vall de Sorteny. Aquest any ha sigut la segona edició d’aquesta trobada, que va néixer l’any passat  i sembla ser que va agafant forma any rere any.

Per no perdre els bons costums, la trobada va començar al pàrquing de Sorteny amb el peculiar muntatge dels trineus en els quals hi vam carregar tota la carn, beguda, llenya, etc. necessària per a dur a terme una bona trobada hivernal.

Un cop al refugi es van realitzar diferents activitats durant tot el dissabte, i fins i tot alguns, encara que el temps no acompanyava gaire, van sortir a estirar les cames fent una petita excursió amb els esquís i uns altres van construir un iglú on passar-hi la nit, mentre la resta preparaven el suculent sopar.

El diumenge el sol tampoc es va deixar veure molt i el vent va anar augmentant, tot i això, tots els presents vam sortir cap a la Portella del Forn amb els esquís als peus i vam poder gaudir d’una baixada en la que, per desgràcia, la neu no es trobava en les millors condicions. De totes maneres, estigui com estigui la neu, una baixada amb esquís sempre és emocionant.

Aquest any hem doblat l’assitència de gent a la trobada i esperem que això no pari, ja que sense tots vosaltres la trobada no tindria cap sentit.

Us hi esperem a tots l’any vinent, amb noves activitats, idees i noves valls per descobrir!!!