Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Anglada - Guillamon a l'Agulla Petita d'Amitges

Aprofitant la 6a Enfilada al Refugi d'Amitges aprofitem per a fer la nostra primera incursió a aquest magnífic racó del granit del Pirineu. Mirant ressenyes ens decidim per aquesta via, on el més destacable és el primer llarg: un diedre de 30m molt continu i vertical que haurem de suar de valent. Els seguents llargs també són bons i val més no abaixar gaire la guàrdia. Creiem que l'ultim mig llarg de la via el vam fer per la Cannabis Speed (?). 

Ressenya de la via.
Equipament: semiequipada amb claus.
Material: joc de friends de petits fins a el número 3 de Camalot. Tascons prescindibles.
Aproximació: des del refugi d'Amitges l'aproximació és evident. Nosaltres vam fer la grimpadeta fins a peu de via a pèl sense cap problema (III).
Descens: baixem en un llarg ràpel de 55m per la vessant NO.
T1: tirada vertical i mantinguda amb un pas sorpresa abans d'arribar a la reunió. Hi ha molts claus, la majoria d'època, que podem anar completant amb friends a caldo.
Durant el primer vam tenir la sort de tenir a una cordada a la Via del Roc que va fer-nos unes fotos realment guapes. Moltes gràcies per les fotos a en Lluc Pellissa !!T2: ens entaforem dins la xemeneia que tenim davant o fem uns passos atlètics per l'esquerra. Després facil a la dreta fins a l'últim mur abans de la reunió.

T3: comencem per una xemeneia que anem fent més a dins o més enfora segons el que ens plagui. Finalment haurem de fer un pas prou impressionant cap a fora per sortir-ne.

T4: comencem per un caos de blocs a l'esquerra, enganxem una fissura amplota i després nosaltres vam tirar cap a l'esquerra per la placa amb un parell de fissures poc marcades (Cannabis Speed?).

Un cop a la canal on fem l'última reunió pujem un ressalt fàcil a la nostra esquerra i arribem a la instal·lació de ràpel.

Martí i Mateu al cim.