Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

BARRANQUISME AL PALLARSDESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: Arriba l’època més fresca de l’any a la SAME de la UEC de Barcelona. El primer cap de setmana de juny anirem al cor del Pallars Jussà a buscar les neus foses d’aquest hivern. Farem el descens de les gorges del Gurb i de l’Infern, ambdós de dificultat mitja.
Dissabte 3 farem el descens del barranc de Gurb i dormirem al càmping de Senterada, en confortables bungalows. Diumenge baixarem el barranc de l’Infern.

LLOC: La Pobla de Segur

DATA: Dissabte 3 i diumenge 4 de juny.

PREU (inclou pernoctació):
Soci UEC: 15€
Soci virtual: 25€
No soci: 25€ (soci de cap de setmana i assegurança inclòs)

TRANSPORT: Cotxe particular (no inclòs en el preu).
  
MATERIAL NECESSARI: Neoprè integral, arnés de barrancs, baga d’ancoratge, aparell de descens (vuit, piranya o similar), casc, calçat que no rellisqui (podeu utilitzar bambes de trekking però penseu en portar calçat de recanvi). Si no disposeu del material el podeu llogar en botigues especialitzades: Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona) Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona) Jom Big Wall (Carrer Enamorats, 39, 08013, Barcelona)

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

1. Omplir el següent formulari:2. Fer el pagament de la sortida. Es pot fer de dues maneres:

  • Mitjançant un ingrés bancari al número de compte 2100 1391 98 02 00067039 indicant el nom del participant.
  • A la secretaria de l’entitat (C. Rocafort, 7, pral - Dilluns de 19h a 21h o Dimecres i Divendres de 19h a 22h).
Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: Dimecres 31 de maig a les 20:30 h. Totes aquelles persones inscrites més tard d’aquesta data no tindran garantida la plaça a la sortida.

OBSERVACIONS: Dimecres 31 de maig a les 20,30h al local de la UEC es farà una reunió per tal d’organitzar cotxes i activitats.

És imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org