Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Crònica: sortida d'iniciació a l'esquí de muntanya





Com que les previsions indicaven una meteorologia adversa, es va decidir fer un canvi de localització i anar a Cambre d'Aze, ja que el bosc de l'estació ens podia oferir una mica de protecció contra el vent.

Diumenge ben d'hora vam enfilar cap a la Cerdanya francesa per dur a terme la sortida d'iniciació a l'esquí de muntanya de la UEC de Barcelona, que va comptar amb 25 integrants.

El pàrquing de Cambre d'Aze ja estava força nevat, però tot i així vam aconseguir arribar-hi. Un cop allà es va fer una explicació del material bàsic d'esquí de muntanya a la gent menys experimentada i vam començar a pujar per un bosc ben bonic.

Després d'una estona vam arribar a una pista on ens vam creuar alguns esquiadors, però sense massa problemes vam continuar pujant.

Una mica més a dalt, i ja amb més pendent, vam fer pràctiques de voltes maria. Tot i que ràpidament vam arribar a dalt de pistes vam continuar pujant.


Una mica més endavant vam decidir posar-nos els esquís a l'esquena per baixar perquè la base era massa escassa per baixar esquiant.
No vam aconseguir fer una gran esquiada (per la falta de base de neu), tot i així va ser una sortida molt divertida i amb molt bona companyia!!!