Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

L’antre de Fafner, 240m, 6b+ (V oblig.)



Aproximació:  Deixarem el cotxe al final de la carretera A-139, des d’aquí remuntarem la vall de Remuñe fins arribar a l’Ibonet de Remuñe, on trobarem la via a mà dreta. (1h 30m aprox.)

Material: Bicoins, friends nº 0,0 al 4 i cordinos.

Equipació: Semiequipada amb parabolts i algun clau.

Descens: Des de l’última reunió, continuarem pujant amb tendència cap a la dreta  fins trobar una diagonal herbosa (terreny evident) que ens deixarà de nou a l’Ibonet de Remuñe. (1h aprox.)

Observacions: Bonica via de grau assequible i fàcil de protegir, vigilar en èpoques de desglaç ja que ens podem trobar el 2n, 4t i 5è llargs molt mullats, i una bona dutxa a la R5 . Molt bona roca en general excepte al 4t llarg.


Descripció: La via transcorre per un marcat diedre. A mig diedre supera un desplom on trobarem la màxima dificultat en lliure. El diedre queda tallat al final per un fort desplom que flanquejarem cap a l’esquerra fins la meitat. Superarem llavors el desplom en diagonal a la dreta, amb bona presa i ambient. Un cop superat ja només quedarà un llarg de II per terreny  tumbat de roca i gespa. 


Aproximació

2on llarg

Vall de Remuñe

L'antre de Fafner