Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Final de temporada... o no




Després de l'espera per aquest finde de final de temporada, quedem al pàrquing de los Llanos del Hospital a les 13.00h del dissabte dia 1 de juny. Sortim amb els esquís a l'esquena un trocet de la pista i ens els calcem 10 minuts amunt. El temps és de gossos, està tot tapat i plou....! Arribem al refugi cap a les 16.00h xops i després de canviar-nos i agafar lloc per dormir, ens prenem l'esperada cervesa! Sopem, uns riures i a dormir que a l'endemà ens llevarem a les 5.00h del matí.


Diumenge ens costa llevar-nos però anem força ràpids per ser la colla que som, 16 persones i sortim del refugi a les 6.30h una altra vegada amb el temps en contra... hi ha boira i PLOU!!!! estem tant fanàtics que no ens ho pensem dues vegades i pugem cap amunt. Arribem a la pedra del Marqués i fem una parada per repensar-nos que fem. Fot un fred que pela i estem xops fins al moll de l'òs...així que fem foto de grup i un grup decideix tirar un tros més amunt i un altre grup decideix baixar. La neu es deixa fer però està molt pesada i moooolt humida.
Ens trobem tota la colla al refugi al cap d'una estona i cap avall. El temps no canvia i.....vinga....sota la pluja fem el decens final fins al cotxe.
No ha estat una sortida molt maca pel temps però ens ho hem passat súper bé i hem esquiat!!!!!
Fins la propera!!!!!!