Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Crònica del primer SAME Winter Fest

Baixant del Pic de la Serrera
Després d'un hivern nefast pels amants de la neu, la muntanya ha volgut donar la benvinguda al primer "SAME Winter Fest", la trobada hivernal de la Secció d'Alta Muntanya i Escalada (UEC Barcelona). L'abundant nevada dos dies abans va cobrir els cims i les valls d'un generós mantell blanc, amagant el desesperant paisatge de roca i fang al qual ens ha tingut acostumats aquest hivern.
La trobada, que va tenir lloc a la Vall de Sorteny (Andorra), va començar amb una graellada de germanor al refugi lluire de Sorteny gaudint d'un dia excel·lent amb un sol radiant, complementada amb la pràctica de salts d'esquí, on es van provar diversos trucs amb més o menys fortuna. Una mica de gresca i xerinola van cloure aviat el dia.
Diumenge tots els participants van fer junts l'ascensió amb esquís de la muntanya que domina la vall, el pic de la Serrera (2913m). El grup hi va accedir remuntant la Vall de Sorteny i atacant el cim per la seva pala sud, que ostentava un gruix de neu considerable, que tot i no ser ideal es va agraïr a la baixada, cloent així un bon cap de setmana de neu i germanor.
El "SAME Winter Fest" va haver de modificar el seu programa inicial a darrera hora per problemes d'horari i personal, però des de la Secció d'Alta Muntanya i Escalada de la UEC de Barcelona estem molt contents del resultat i ja estem pensant en properes edicions.

Moltes gràcies a tots els participants!
Practicant salts al refugi de Sorteny

Baixant del Pic de la Serrera




Pic de la Serrera, 2 913m.
Una merescuda baixada per la pala de la Serrera