Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Cinc de nou al Ganivet de diables. 170m, A4/V+

Via amb dos primeres tirades de força feina (la 2na molta), una tercera tirada més rapideta i dos últims llargs ja equipats. Nosaltres vam optar per fixar el primer llarg i rematar la feina amb una segona jornada on vam haver d'usar el frontal durant una horeta. Com diuen altres ressenyes, ens ha semblat una bona via per començar amb l'Artifo difícil a Montserrat. La placa del 2n llarg és espectacular: 30m sense cap expansió (A4) fins entrar a l'A2+ on trobarem 3 espits (el primer és afegit). Tercer llarg força ràpid a base de bastants ploms colocats. La via es troba equipada amb espits en prou bon estat, algún pont de roca, un bong a la segona tirada i dos pitonets a l'A1+ del primer llarg.

Nosaltres vam usar una vintena  de pitons variats (des de plàtans a pitonisses), algún gantxo, algún plom per si peten els ja colocats, un bon assortiment de falques i joc de totems fins el carbassa. Tenir en compte que és una via que es pot fer en lliure (7a+ per les bèsties) i que per tant cal buidar els forats de fusta.



Tole desmuntant la T1

En plè A4

Última tirada ja de nit

RURP falcat
T1

T1

 SAME MOLA!!!