Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Llibertat provisional, 7a+ 290m, Paret de diables

La via ratlla la paret de diables per fissures, plaques i el sostre central.  Ens ha semblat una via molt bona i exigent ja que tots els llargs tenen el seu què i no podem abaixar la guàrdia fins ben arribat el final. Això si, roca de bona a excelent tot i que encara salten algunes crostetes i mugronets. Els dos primers llarg no ens han semblat gens lletjos i la roca no és tant horrorosa com teniem entès.

Pel que fa a l'equipament, treure's el barret davant dels restauradors. Tota la via està restaurada amb parabolts excepte algun burí del sostre que es troba en bon estat. Mentre escalavem anavem pensant com seria fer les excursions entre burins i se'ns posava la pell bastant més de gallina. Moltes gràcies per aquest currassu!!!!!!!!!!!

El grau està prou collat i cal escalar, obligat 6b però millor no anar-hi amb el grau rascadíssim.

Nosaltres anàvem amb la ressenya del Romàntic Guerrer que te més info. Al tanto en el 8è llarg, no fa tanta trave a la dret i el dibuix pot liar.

Via super recomanable per tornar a gaudir del buit diabòlic i l'ambient imillorable (Bueno, sense les motos milloraria...) d'aquesta magnífica paret.


Material: Algun friend petit mitjà (en vam usar 4) i una vintena de cintes

Ambient post-sostre
No podia faltar la foto del sostre...