Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Lady fantasia, 115m, A3. Agulla fina dels naps de baix

Per evitar el fred d'aquest hivern que ha caigut tant de cop anem a aquesta via que feia temps que teniem a la llista. Ens hem menjat 8h d'escalada amb plumón pel fred i el vent ja que el sol no va voler sortir...


Material: friends del 00 al 2 de camalot (algun 0.4 o 0.5 extra pot anar bé), tascons, tricams, una dotzena de claus variats, falques, ganxo i algun plom. Nosaltres només vam posar 4 pitons i cap plom, però vam tenir la sort de no petar casi cap plom col.locat.

Equipament: burins en prou bon estat i alguns pitons

Descripció:

Nosaltres vam entrar per una aresta de bona roca equipada amb dos parabolts fins a la R1.
La segona tirada és una fissura vertical que va desplomant amb sortida plaquera per anar a buscar la reunió. Currar-nos aquest llarg sense pitonar és un puntàs ja que estalviarem molt temps. Oju amb la roca molt crocanti en el pas per anar a buscar la fissura.
La tercera tirada, ara mateix, es podria definir com un Ae de ploms que s'han anat abandonant amb burins entre mig. Si no els volem usar tenim l'opció d'anar falcant i inventant en els nombrosos forats que hi ha. Si usem els ploms la tirada és una loteria, pots arribar a la R sense problema o tenir la mala sort de petar-ne alguns. (Nosaltres només un de primer i un de segon per sort!!!)
A la tercera tirada anem a buscar el diedre que tenim a l'esquerra i el seguim casi fins al final (final amb roca cutrilla), on sortim a l'espero de la dreta amb roca de primera. En lliure 6b. Nosaltres vam fer la reunió en les savines dels ràpels.

Tirada 1

Tirada 2, fissura que va tirant enrrera.

R1 des de la sortida de la fissura.
R2
Placa del 3r llarg.



 







Fotos, un cop més, cortesia del Jordi i l'Edu. Moltes gràcies!!!

La jornada es fa llarga i el dia curt....