Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

SANT JOAN MULTIACTIVITAT A ALQUEZAR

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Repetim la Festa de Sant Joan a Alquezar com l'any passat? Endavaaaaaant!!!
Com l'anterior any us proposem fer una escapada multi activitat a Alquezar, on podrem fer barrancs, btt, escalada, prendre el Sol, i sobretot, gaudir de la berbena ballant a la plaça del poble.
Ens allotjarem al càmping proper al poble on plantarem el camp base i des d'on podrem fer les activitats que ens vingui de gust, i on ens reunirem acabat el dia per compartir la taula i intercanviar experiències amb una cervesa a la mà (coca-cola per als menors d'edat) 
No dubteu en apuntar-vos!! els que hi vam ser l'any passat encara recordem el gran cap de setmana que vàrem passar!!
La idea seria sortir divendres i anar pujant a mesura que omplim cotxes per trobar-nos tots allí i cremar pólvora i coca de crema i pinyons. 
Dissabte i diumenge els dedicarem a fer barrancs com la Peonera, Palomeras de Flumen, o el que en vingui de gust (EL VERO NOOOOOOO!!) o agafar les btt èr fer btt-barranquing o el que vulgem!
Les despeses de menjar i transport ens les repartirem com sempre.
Apunteu-vos!!!!!!!!





LLOC: Alquezar (Osca)

DATA: Divendres 23 de juny a diumenge 25 de juny de 2017

PREU(aproximat):
Soci UEC: 20€
Soci virtual: 25€
No soci: 15€ (Soci de cap de setmana i assegurança)

TRANSPORT: Cotxe particular. 

MATERIAL NECESSARICal portar arnès, casc, descensor i vaga d'ancoratge, bicicleta, sabates de caminar, etc. Si no disposeu del material el podeu llogar en botigues especialitzades: Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona) Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona) o Jom Big Wall (Carrer Enamorats, 39, 08013, Barcelona).

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:
1. Omplir el següent formulari abans del 22 de juny.


https://docs.google.com/forms/d/1l3-oIe5NCdsEBRH3bhnC6OEIdFQom6ObcGNqFzDie3I/viewform?usp=send_form

2. Fer el pagament (el mateix dia de la sortida).

Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONSÉs imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org