Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Corredor central al Gra de Fajol



Sortim del pàrquing amb unes ratxes de vent ben maques que ens fan dubtar del nostre èxit. Tot i així agafem tot el material (corda, un parell de pitons i un petit joc de tascons petit) i sortim direcció el nostre objectiu.



Rapidament arribem al peu del corredor, el vent no amaina i sorgeixen alguns dubtes però finalment decidim tirar amunt pel corredor. La dura neu ens ajuda a avançar de pressa i en un moment ens plantem a la bifurcació del corredor. Sense dubtar-ho agafem la bifurcació de l'esquerra que està ben coberta de neu i més ràpid de l'esperat ens trobem al cim del Gra de Fajol!

Un cop més, hem tret el material a passejar per res, el corredor es troba en molt bones condicions nivologiques i no hi ha cap ressalt (almenys per la banda esquerra), tot i així, per ara, la dura neu no ens permet baixar-lo en prou confiança per tant decidim baixar pel coll de la Marrana... Un altre dia serà!