Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Curs Avançat de Descens de Barrancs de la mà d’Outdoor Catalunya



El proper cap de setmana 5 i 6 de Setembre, la SAME organitza un Curs Avançat de Descens de Barrancs de la mà dels companys i guies d’Outdoor Catalunya, que ens formaran en aspectes tècnics i de seguretat per a realitzar aquesta activitat tals com la presa de decisions en muntatges i instal·lacions,  conducció del grup, equipaments de fortuna, senyalització, nusos pràctics, ràpels guiats, i un llarg etc.

És per això que ens traslladarem cap a la zona de Benasc (si la meteo ens ho permet) per fer dos barrancs en els que rebrem la formació i posarem en pràctica les explicacions del Ramon i el seu equip fent els tallers al llarg dels descensos.
L’estada serà en un càmping de la zona que determinarem els pròxims dies, així que ja sabeu el material que necessitarem. 

Com a material particular per al curs ja sabeu que cal dur:

-Neoprè complert, guants i escarpins ,casc, arnès, vuit o similar, baga d’ancoratge doble i assegurança personal.

Com a material auxiliar seria convenient comptar amb punys (jumars), croll o algun aparell d’ascensió vertical i estreps, ja que també rebrem formació en remuntada de cordes en cascada.

Per motius pràctics, hem limitat les places a 10 persones per poder tenir una ràtio de 1 formador/5 persones i així poder treure el màxim profit a la formació. En cas d’haver-hi més gent interessada, es podria repetir el curs setmanes després.

Pel que fa al preu, ens han fet una oferta molt interessant, per a més informació envieu un correu electrònic a same@uecbarcelona.org 

A partir de la segona quinzena d’agost acabarem de fixar els horaris i localitzacions.


No dubteu en apuntar-vos que les places volen!!!!