Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.
Benvolguts companys,

Com ja sabreu molts de vosaltres, el 23 i 24 d'octubre celebrem el 50è aniversari de la SAME de Barcelona, és per això que hem organitzat una trobada a la que esperem que hi pogueu assistir tots. Us demanem si us plau que envieu aquest correu, feu corre la veu o aviseu a tots aquells que hagin format part de la SAME i creieu que no se'n assabentaran.

50è aniversari de la SAME.

Lloc i dies:

La trobada tindrà lloc els dies 23 i 24 d’octubre a la comarca del Pla de l’Estany, més concretament al càmping Fang Aventura que es troba a prop d’Esponellà. L’arribada serà dissabte 23 a les 12:00 al càmping, on us hi esperem a tots.
Al migdia farem un dinar popular i durant la tarda es duran a terme diferents activitats programades. Diumenge 24 hi haurà organitzades diferents activitats per poder gaudir plegats, com ara escalada, barranquisme, BTT i senderisme.

Pagament:

El pagament s’haurà de fer al número de compte de la Caixa: 2100 1391 98 0200067039, abans del dilluns 18 d’octubre. El preu serà de 20€ per persona i inclourà el dinar i la possibilitat de poder dormir al càmping en tendes. Recordeu d’indicar clarament el remitent a l’hora de fer l’ingrés.
Si es volgués, el càmping també disposa de bungalows i de mobile-home’s amb lloc per a 6 persones, per un preu de 60 € (en aquest cas se us retornarien 4€).
En cas de voler dormir a un bungalow o a una mobile-home, poseu-vos en contacte directament amb el càmping. De la mateixa manera que si es vol sopar al bar-restaurant.

Observacions:

• Entre les activitats programades pel cap de setmana es vol realitzar una projecció de fotografies de la trajectòria dels cinquanta anys de la SAME. És per això que demanem que qualsevol persona que tingui fotografies de les diverses activitats que s’hagin realitzat els últims cinquanta anys i vulgui que es mostrin a la projecció, ens faci arribar les fotografies el més aviat possible al local de la UEC de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 576, horari de secretaria: dilluns de 19:00 a 21:00 i dimecres i divendres de 19:00 a 22:00). En el cas que les fotografies estiguessin digitalitzades, preguem que ens les feu arribar el més aviat possible a la direcció de correu electrònic: same@uecbarcelona.org
Si no podeu portar les fotografies al local de la UEC de Barcelona ni enviar-les per correu electrònic, podeu portar-les també a la trobada i les digitalitzarem allà mateix.

• Com que és molt difícil arribar-hi en transport públic, el càmping disposa de places de pàrquing. Ara bé, com que no hi haurà capacitat per a tots els cotxes, demanem si us plau si podeu intentar omplir totes les places del vehicle. Així, ja de pas, es contamina menys.


Telèfons i webs d’interès:

Càmping Fang i Aventura:
Recordeu que si es vol sopar o dormir a un bungalow o mobile-home, heu de trucar al camping.
Web: http://www.campingfangaventura.com
Telèfon: 972 59 71 06

SAME de Barcelona:
Web: http://samebcn.blogspot.com/
e-mail: same@uecbarcelona.org


Dissabte 23:

12:00 --> Trobada al càmping
14:00 --> Obertura de l’exposició
14:00 --> Dinar de germanor
16:00 --> Sobretaula i parlament
19:30 --> Projecció
21:00 --> Sopar

Diumenge 24:

Durem a terme diferents activitats a les quals esperem que us hi apunteu dissabte, com ara escalar, BTT, senderisme, o pels més valents barranquisme.
Dissabte tindrem preparades ressenyes, itineraris per realitzar les diferents activitats... Tot i això, si algú disposa de més informació sobre alguna activitat que vulgui realitzar, sempre serà benvinguda.

L’escalada es realitzarà a Sadernes (a uns 40 minuts en cotxe des del càmping), allà trobarem vies de tot tipus, tant d’escalada esportiva com vies clàssiques.

Els que vulguin fer btt no caldrà que agafin el cotxe, ja que pels voltants d’Esponellà podem trobar diverses rutes de btt de durades diferents.

Els més valents (i si l’aigua ho permet) podran fer el Barranc de Sant Aniol o el Barranc de Les canals. Es tracta de dos barrancs de bastanta durada, 2-3 hores d’aproximació, 2-3 hores de barranc i finalment 1,5-2 hores de retorn. Tot i això, cal dir que es tracta de dos barrancs molt bonics en els quals es pot gaudir molt de l’entorn al llarg de tota l’aproximació i del barranc.